Postul intermitent | sabbiarelli.ro

Dieta intermitenta. Postul intermitent - slabeste fara sa renunti la alimentele tale favorite

Care sunt argumentele contra fasting intermitent?

dieta intermitenta

Fasting intermitent: ce este? Fasting dieta intermitenta este un tip de dietă cu restricție intermitentă de calorii. Cu alte cuvinte, este un termen modern care descrie perioadele de post practicate în diverse variante. Dieta postului intermitent nu se bazează pe dieta intermitenta sau excluderea unui anumit tip de alimente.

Nu este o listă cu alimente permise sau interzise. În schimb, se bazează pe alegerea intervalului de timp în care ne hrănim. Tot ceea ce mănânci în 24 de ore trebuie să concentrezi într-un interval de timp, de obicei același. De exemplu, dacă alegi să mănânci într-un interval de 8 ore, de la Sau dacă alegi să mănânci dimineața și la prânz, până la micul dejun următor poți practica fasting timp de 16 ore.

Fasting alternativ înseamnă că o zi mănânci ceea ce dorești, o zi 24 ore faci fasting. Este o variantă mai greu de practicat.

FASTING INTERMITENT: dieta de slabit cu beneficii metabolice

Deși sunt puține dieta intermitenta pe acest tip de dietă, rezultatele obținute sunt încurajatoare atât în ceea ce privește scăderea în greutate. Nu sunt de neglijat nici beneficiile metabolice: scăderea LDL-colesterol, scăderea trigliceridelor, controlul glicemiei, diminuarea rezistenței la insulină. Ce este fasting modificat? Fasting modificat este varianta cel mai ușor de aplicat. Este varianta care seamănă cel mai mult cu postul practicat din motive religioase, în care miercuri și vineri ai niște restricții.

Doar că la fasting restricțiile sunt la numărul de calorii și nu la tipul de alimente. Cea mai cunoscută dietă de fasting modificat este dieta în care 2 zile dieta intermitenta săptămână practicăm fastingul, iar celelalte 5 ne hrănim normal. Care sunt argumentele pro fasting intermitent?

 • Snep de slabit
 • Dacă l-ai și pus în aplicare, îți recomandăm să citești acest material, care îți poate schimbat total părerea despre eficiența acestui tip de dietă revoluționară!
 • După ce ani în șir s-a luptat cu kilogramele în plus, dar și cu valuri de ironii și răutăți, după ce a încercat tot felul de cure de slăbire, dar fără rezultate pe termen lung, a ajuns acum, la finalul luitotal transformată.
 • Postul intermitent - slabeste fara sa renunti la alimentele tale favorite Postul intermitent - slabeste fara sa renunti la alimentele tale favorite Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dar în același timp
 • Politica De Confidențialitate Am încercat postul intermitent timp de 10 zile și asta s-a întâmplat Doriți să încercați postul intermitent, dar nu sunteți sigur că veți vedea rezultate?
 • Shake proteic slabire

Chiar și dieta mediteraneană trebuie studiată ca principii de bază dacă nu aparții zonei mediteraneene. Ce evităm? În cazul postului intermitent este suficient să ne stabilim zilele sau orele de post, fără să ne preocupăm de dieta intermitenta de alimente. Evident că varianta ideală este ca în intervalul în care mâncăm, alimentația să fie cât mai echilibrată și alegerile să fie din cele sănătoase. Dar, în orele sau zilele în care alegem să mâncăm, nu trebuie să căutăm să compensăm perioada de post ca și cantitate și număr de calorii.

Deci, cel puțin din ceea ce se știe până în prezent, fastingul este de ales ca dietă de slăbit doar dacă urmărești și celelalte beneficii pe care le aduce. Mai ales că efectul de scădere în greutate este mai evident la tineri decât la vârste mai înaintate.

dieta intermitenta

În schimb, postul intermitent ar putea fi mai ușor de practicat decât alte diete de slăbit. Motivul principal este că nu necesită excluderea anumitor alimente și nici calculul strict de calorii. La aceștia s-a observat reversia rezistenței la insulină.

Efectul a fost menținerea unui bun control al glicemiei și, chiar, renunțarea la tratamentul cu insulină.

dieta intermitenta

Înstudii care au inclus mai multe persoane au concluzionat că rezultatele pozitive sunt clare: greutatea scade, controlul glicemiei este mai bun. Același efect poate fi obținut și cu restricția constantă de calorii, dar postul intermitent ar putea fi o variantă mai ușor de adoptat.

Ce este „intermitent fasting”, dieta pe care Oana Roman o ține de un an

Dar și prin efectele dieta intermitenta de combatere a hipertensiunii, dislipidemiei și diabetului. Se știe că proteina C reactivă este un bun barometru al inflamației. Valorile ei în sânge ne orientează și asupra cauzei destul de corect. Varianta numită proteina C reactivă ultrasensibilă ne indică și riscul cardiovascular.

CUM AM SLABIT 7KG? (Dieta Intermittent Fasting + Suplimente)

Postul intermitent a dovedit dieta intermitenta poate reduce valoarea proteinei C reactive, ceea ce înseamnă reducerea inflamației. Efectul a fost mult mai vizibil la persoanele cu obezitate studiul a inclus și persoane cu greutate normală.

16/8 post intermitent

De asemenea, perioada de practicare a fastingului a fost de peste 8 săptămâni. Pot apărea: lipsa de energie, durere de cap, senzație de frig, constipație sau modificări ale dispoziției psihice.

dieta intermitenta

Dar efectele au fost observate la un număr mic din persoanele incluse în studiu. Foamea a fost principalul fenomen semnalat în prima săptămână de dietă. Jumătate dieta intermitenta participanți au consemnat senzația de foame. Dar treptat aceasta s-a diminuat și dieta a putut fi continuată. Totuși se recomandă precauție la persoanele care au diverse afecțiuni. Colaborarea cu medicul este totdeauna binevenită. Nu sunt restricții în alegerea grupelor de alimente.

Postul intermitent: dieta care te ajută să slăbești rapid și să trăiești mai mult

Asta poate face din fasting o dietă comodă, ușor de adoptat, dar nu neapărat sănătoasă. De aceea, este recomandabil ca în zilele cu alimentație normală să ne preocupăm să alegem alimente sănătoase.

Beneficiile fastingului vor fi cu atât mai evidente. Ideea fastingului este ca în zilele cu hrană normală să nu depășim numărul de calorii potrivite cu vârsta și gradul de activitate.

Postul intermitent, periculos pentru sănătate

Acest target trebuie menținut și în zilele cu hrană normală din cadrul postului intermitent. De reținut: -cercetările asupra postului intermitent sunt în curs -rezultatele de până acum evidențiază multe beneficii, scăderea în greutate fiind doar unul din ele -efectele secundare sunt minore și ușor de controlat Abonează-te la newsletter Pentru a primi pe email cele mai noi articole și anunțuri speciale, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal!

Promitem că nu-ți trimitem spam.

 • Obiceiuri care te ajuta sa slabesti
 • Este privit, în mare parte, ca o dietă eficientă, ce poate reduce rapid și sigur numărul de kilograme in plus.
 • Postul intermitent: dieta care te ajută să slăbești rapid și să trăiești mai mult Postul intermitent: dieta care te ajută să slăbești rapid și să trăiești mai mult De andreearaicu.
 • Majoritatea oamenilor aleg să sară peste micul dejun și să consume prima masă a zilei la amiază.
 • Despre nutritie Poti sa postesti doar cateva zile in fiecare luna si, astfel, sa slabesti?
 • Cum sa slabesti rapid la picioare