Slabire nasa. Dieta astronautilor: slabesti pana la 10 kg in 13 zile! - Slab sau Gras

Dieta nasa

Conținutul

  suplimente slabire slabeste cu oana tpu

  Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate "Am avut în meniu foarte multe alimente cu un gust foarte bun, însă în ultima perioadă am încercat să reducem cantitatea de sare din alimente. Deci, a fost nevoie să modificăm multe elemente, păstrând însă gustul şi aspectul care să amintească de mâncarea de acasă", a declarat Maya Cooper.

  slăbire kanpur cura de slabire cu pepene rosu rapida

  Astronauţii plecaţi în spaţiu au nevoie să consume în dieta nasa de 3. Astfel că alimentele trimise trebuie să fie pline de vitamine, însă, în acelaşi timp, trebuie să fie apetisante din punct de vedere vizual. Printre alimentele trimise în spaţiu se numără curry cu peşte indian, chiftele cu crab, brioşe cu ciocolată sau pandişpan cu lămâie.

  eroina de slabire cura de slabire cu ghimbir si lamaie

  Alimentele trimise în spaţiu trebuie să fie ferite de procesarea prin încălzire, care, combinată cu depozitarea pe termen lung, poate afecta calităţile nutritive, din cauza pierderilor de vitamine.

  În cultura populară, mâncarea astronauţilor variază între diverse lichide sau vâscozităţi şi o pilulă "magică" ce conţine numărul de calorii necesar pentru o zi.

  era să și piardă grăsimea de burtă supliment de slabire maxxslim

  În realitate, după ce în primii ani ai programului spaţial NASA s-au experimentat diverse produse "semilichide" introduse în tuburi asemănătoare cu pasta de dinţi sau alimente sub formă de cuburi mici cu gelatină, pentru a se evita împrăştierea acestora, în prezent lucrurile stau cu totul altfel.

  Pe staţia ISS nu există frigidere, astfel că mâncarea trebuie stocată dieta nasa pentru a se evita degradarea acesteia. Alimentele sunt uscate prin îngheţare, apoi rehidratate în spaţiu.

  dieta mara bănică ce mancam la cina sa slabim