Slabire anormala. Afecţiuni care determină pierderea anormală în greutate

Slabire anormala. Meniu cont utilizator

Revista Click pentru femei Slabire anormala Diabet Pe lângă faptul că se manifestă prin creşterea nivelului glicemiei din sânge,diabetul poate şi asociat şi cu scăderea bruscă a greutăţii corporale.

slabire anormala

Alte simptome care anunţă prezenţa diabetului sunt nevoia de a bea multe lichide şi instalarea oboselii. Citeşte şi: Când ai un risc crescut de cancer ovarian Hipertiroidism Persoanele care suferă de hipertiroidism slăbesc,indiferent de alimentaţia pe care o au.

slabire anormala

Acest simptom se asociază slabire anormala alte probleme precum palpitaţii,schimbări emoţionale bruşte,oboseală şi transpiraţie excesivă.

Cancer Cu toate că simptomele variază de la caz la caz,cele mai comune simptome ale acestei afecţiuni sunt oboseala şi scăderea bruscă în slabire anormala.

Pierdere în greutate

Probleme digestive Dacă te confrunţi cu sindromul colonului iritabil,este posibil să slăbeşti rapid. În cazul acestei afecţiuni,apar şi alte simptome,printre care diaree şi dureri abdominale.

Tuberculoză Persoanele care suferă de tuberculoză slăbesc brusc,acuză dureri în piept,tuşesc şi transpiră în exces pe timp de noapte. Pe lângă aceste simptome,se instalează şi starea de oboseală excesivă.

slabire anormala