Cura de slabire rapida si eficienta

Slabire gd

Motive pentru care bebelușii pierd greutatea la naștere Există trei cauze principale pentru care bebelușii pierd adesea în greutate după naștere: Trecerea meconiului în orele de după naștere, face ca bebelușul să slăbească.

slabire gd

Este prima caca pe care o face bebelusul si este alcatuita din tot ce a mancat cel mic in uter. Normal este că meconiul cântărește de la 90 la de grame.

Urina este o alta dintre cele mai frecvente si frecvente cauze de slabire a bebelusului. Este normal ca cel mic să facă pipi de mai multe ori pe zi, ceea ce te face să pierzi lichid în plus față de puțină greutate.

Pierdere în greutate kevin malone. Slabire ds

În primele zile de viață, bebelușul este hrănit suficient, așa că este destul de normal să slăbească. În timp, bebelușul va avea nevoie de mult mai mult lapte pentru a satisface nevoile corpului său. Dacă optați pentru laptele matern, Primele zile se hrănesc cu colostru care cu greu contribuie la calorii corpului copilului.

slabire gd

Hrana se face la cererea bebelușului și în primele zile de viață, micuțul are nevoie cu greu de cantități mari pentru a se putea hrăni. Câtă greutate ar trebui să piardă bebelușii la naștere Nu există o cifră exactă atunci când vine vorba de pierderea în greutate.

Account Options

Există bebeluși care sunt predispuși să piardă mai mult în greutate și alții care cu greu pierd nimic. Dacă se slabire gd acest lucru, părinții ar trebui să meargă la spital cât mai curând posibil. Diferite studii indică faptul că pierderea în greutate are loc în cele 4 zile după naștere.

slabire gd

Din a cincea zi bebelușul ar trebui să se îngrașe treptat. Se poate întâmpla ca laptele matern să nu fie suficient pentru a hrăni complet copilul și ca urmare a acestui lucru, vă puteți îngrășa În multe cazuri, medicul pediatru recomandă suplimentarea bebelușului slăbit ubuntu lapte artificial.

Încărcat de

Prin urmare, este important ca bebelușul să câștige în greutate din slabire gd săptămână de viață și să nu stagneze în ea. În cele din urmă, este total normal ca nou-născutul să slăbească în primele zile. Odată cu trecerea timpului și datorită diferitelor hrăniri, bebelușul se va îngrășa treptat. Dacă bebelușul, în ciuda trecerii zilelor, încă nu se îngrașă, părinții ar trebui să meargă rapid la spital, deoarece viața bebelușului poate fi slabire gd periclitată.

slabire gd

Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Calea completă către articol: Mamele de azi » Familie » Copilul » De ce pierde greutatea nou-născuților S-ar putea să te intereseze Fii primul care comenteaza.