Customer reviews

Slabire gilbert

Conținutul

  Noutati editorialeSanatate Editura Trei iunie 23 lei Publicat: De: catalin In: Noutati editorialeSanatate Actualizat: Cum se face ca atat de multi dintre cei care tin diete nu reusesc sa slabeasca?

  slabire gilbert dieta oshawa

  Ba din contra, tind chiar sa depaseasca greutatea avuta initial. Ce-i deosebeste pe oamenii care totusi reusesc, de ceilalti? Dar pe cei grasi de cei slabi?

  slabire gilbert dieta de slabit repede

  In cartea sa bazata pe cunostinte din diverse domenii de specialitate si pe studii stiintifice, Sara Gilbert demonteaza mituri, aratand slabire gilbert succesul pe termen lung al unei diete nu tine de vointa, ci de factori personali precum asteptari si incredere in sine, sau de circumstante sociale si familiale.

  Cititorului i se ofera strategii de monitorizare a dietei, astfel incat sa fie pregatit dintru inceput pentru dificultatile inevitabile aparute atunci cand se incearca schimbarea unor vechi obiceiuri.

  Este invatat cum sa recunoasca emotiile si situatiile care stau la baza unui comportament alimentar nedorit sau chiar periculos pentru propria sanatate si sa utilizeze tehnici cognitive si comportamentale de gestionare a acestora.

  slabire gilbert am slabit cu post intermitent

  Sara Gilbert este autoarea a peste 25 de carti prin slabire gilbert ajuta cititorii de toate varstele sa faca fata schimbarilor si sa parcurga cu bine evenimentele majore ale vietii.